Bedrijf toevoegen | Adverteren

Makelaar aan de Costa Blanca Noord, Spanje

GB-Waardering

Costa Blanca Dream Homes is een van de vele makelaars aan de Spaanse kust: Costa Blanca.

Wij onderscheiden ons van de andere, door actief te zijn langs de gehele kustlijn van Alicante tot Denia. Dus als aspirant koper heeft U het voordeel om op verschillende locaties objecten te krijgen aangeboden door 1 makelaar. U bespaart dus tijd om afspraken te maken met verschillende makelaars. In Belgie en/of Nederland, stapt men naar een makelaar en geeft de opdracht om iets te zoeken. Wat doen klanten in Spanje, op 1 week tijd maken ze afspraken met wel 7 of meer makelaars, iedereen krijgt maar enkele uren tijd om iets te tonen.

Tevens, als klein bedrijf, krijgt U begeleiding van de eigenaar zelf, dus hechter contact. Eerlijkheid is een van de factoren die naar voren komen. Bij ons staat de klant in het middelpunt. Zij zijn ook diegene die ons later nieuwe klanten kunnen toebrengen.

Probleem met vele klanten is, dat ze de streek niet goed kennen. Ook via internet krijgen ze soms verkeerde informatie, zeker wat betreft prijzen. Iets 100 % vinden naar uw goesting komt zelden voor, daar is altijd iets, kamers te klein, te veel trappen, niet zuid gericht, geen zee zicht, te ver van strand, prijs te hoog. Het is daarom belangrijk van begin af aan, open en eerlijk te zijn naar uw makelaar toe. Ik weet, niet iedereen die zegt meteen hoeveel hij wil spenderen. Maar soms kan een duurder object, juist dat zijn het geen men zoekt. Dus breng de makelaar niet op een dwaalspoor.

Ons aanbod gaat van: villa's, appartementen, penthouse, finca, bungalow, moderne woningen, bouwgronden, off-plan projecten. Wij hebben keuze vanaf 90.000 tot meer dan 2 milj euro objecten.

Bekijk onze website: www.costablancadreamhomes.com , stel ons vragen of geen ons uw wensen door. Wij zijn hier om u te helpen.

Costa Blanca Dream Homes hoopt jullie van dienst te mogen zijn in Spanje.

Article Statistic
Posted in : Woning en Tuin
Tags:
Comments so far : Comments Off on Makelaar aan de Costa Blanca Noord, Spanje

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact