Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Samsung Galaxy S4 wordt beter en beter

GB-Waardering

Samsung Galaxy S4 wordt beter en beter

Wie graag wil weten, kan zijn of haar geluk beproeven door middel van de laatste Kindle dienst, die weliswaar aangeprezen werd tezamen met de Galaxy S5, doch het ook goed doet met de samsung galaxy s4. samsung galaxy s4

Samsung Galaxy S4 Ontvlamming voor Samsung

Amazon Amerika is hier in ons land automatisch kleiner dan elders in zekere werelddelen – toegegeven beetje overdreven misschien, maar dit feit neemt niet weg dat eenieder welke uitstekend om kan gaan middels engels divers leerzaam zal ontdekken middels de allerlaatste Kindle dienst, welke de organisaties Samsung Corporation en Amazon gezamenlijk in de publiciteit brengen (bezoek eens: samsunggalaxys4.eu)!

De nieuwe app biedt al bijna een overzicht van ruwweg een miljoen boeken, tijdschriften en ander leesvoer, via mooie deals voor boeken van Samsung kan iedereen iedere vier weken andermaal kostenloos één magazine opslaan met behulp van elke volgende vier weken keuze voor 4 unieke titels.

Vanwege het feit dat er hier en daar zeker wel onduidelijkheid schijnt de verhalen doen omtrent indien Ontvlamming voor Samsung binnenkort naar de BeNeLux gaat komen met de vraag of u de app reeds door meerdere mobiele telefoons dan S5 kan bekijken en opslaan, liet de software zichzelf gemakkelijk vanuit de BeNeLux door onze nederlandse s4 downloaden.

Samsung Galaxy S4 door Amazon

Men zal zeker registreren – of al gedaan hebben – vanwege access verkrijgen naar die artikelen, echter dat is een kleine moeite. Natuurlijk zal eerst alleen een Engelse versie op te slaan zijn, zoals de tijdschriften die men daarin aantreft. Kindle for Samsung kan een ieder ophalen middels de Samsung Apps store, welke iedereen zoals een App via jouw galaxy s4 ziet. . samsung galaxy s4

update voor de samsung galaxy Black

Onlangs had samsung galaxy s4 vanzelfsprekend reeds de gewenste aanpassing gekregen, echterrecent ontvangt dienovereenkomstig de unieke S4 Black Edition een kleine stabiliteitsupdate (kijk eens op: http://samsunggalaxys4.eu)!

S4 Black Edition: Update xxufnc4

De reden vanwaar deze Black Edition deze individuele updates ontving: dit toestel werkte met een persoonlijke CSC codering – YXZ. De normale unbranded Samsung Galaxy S4 heeft in Holland PHN. galaxy s4

De update voor Samsung Galaxy S4 Black beschikt over firmwareversie nummer XXUFNC4 – inderdaad 100% dezelfde welke vorige week met normaal gekleurde samsung galaxy s4 varianten verscheen.

Denk daarom vooral zeer kleine fixes, edoch geen grootse nieuwe toepassingen. Je kunt de versie met de unbranded Samsung Galaxy S4 Black Edition installeren middels dit toestel, of met Samsung’s Kies programma op uw personal computer!

S4 breekt wereldrecord Rubik’s kubus oplossen

Je hebt van die mensen die hun Samsung Galaxy S4 slechts toepassen zoals een mobieltje. Terwijl iedereen met minieme kennis de S4 prima kan zetten op uw ontworpen, Rubik’s kubus oplossende robot. Nee toch? Denk je dat het onmogelijk is? Nou, check wel aan in ieder geval instructie filmpjes op het Internet en laat je verrassen.telecom samsung galaxy s4

Article Statistic
Posted in : Electronica en Computers
Tags:
Comments so far : Comments Off on Samsung Galaxy S4 wordt beter en beter

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact