Bedrijf toevoegen | Adverteren

Houten uitvaartkisten

GB-Waardering

Houten uitvaartkisten Op Maat Gemaakt

Willem van den Berg heeft een passie voor het werken met hout. Er wordt alleen ecologisch hout gebruikt voor het maken van houten uitvaart kisten. Hij maakt de doodskisten op ambachtelijke wijze. Wanneer je al ideeën hebt over hoe jouw kist eruit moet komen te zien, gaat hij met die plannen aan het werk en maakt zo de perfecte kist. Vanuit Giethoorn leveren we houten uitvaartkisten in heel Nederland, dus ook in Amsterdam, Rotterdam, Limburg of Zeeland!

Online Houten Uitvaartkisten Offerte Aanvragen

De mogelijkheden van uitvaartkisten zijn eindeloos, vooral met hout, daarom is het altijd verstandig om eerst even wat voorbeelden te bekijken om te zien wat de mogelijkheden en kosten zijn. Voor een waardig en bijzonder afscheid van uw dierbare kijkt u in de online shop van Willem van den Berg Uitvaartkisten. Op de website vind je een greep uit de collectie houten uitvaartkisten en urnen die bij ons verkrijgbaar zijn.

Article Statistic
Posted in : Webwinkel
Tags:
Comments so far : Comments Off on Houten uitvaartkisten

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact