Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Waar zullen we dit keer een nieuwe fiets kopen?

GB-Waardering

We moeten elk jaar wel (of we willen of niet) eens een nieuwe fiets aanschaffen. Dames- en/of herenfiets? Het is allemaal om het even. En waarom dan, zult u denken? Omdat die fiets van ons elk jaar wel een keertje gestolen wordt. Daarom! Ik kan me namelijk niet voorstellen dat uw fiets nog nooit gestolen is.

WAAR KOPEN WE EEN NIEUWE FIETS?

Welnu, dat is natuurlijk de grote vraag. Persoonlijk vind ik een nieuwe fiets kopen nogal een dure aangelegenheid. Een simpel karretje met enkel en alleen de elementaire onderdelen, zoals daar zijn een rem en spatborden, kost al gauw een lieve duit. Want, een eurootje of drie tot vierhonderd ben je zó kwijt. Dat was eerlijk gezegd wel in de tijd dat het internet nog niet zo ingeburgerd was als nu. Ik spreek hier namelijk uit eigen ervaring. De fietsenwinkel was toen het enige alternatief. Daarna was het de beurt aan de junks die elke dag aan mij vroegen of ik een fiets wilde kopen. Onder ons gezegd en gezwegen: daar heb ik één keer gebruik van gemaakt. Mijn nieuwe herenfiets was weer eens gestolen en daar was ik zo ziek van, dat ik besloot daar tot mijn grote schaamte op in te gaan. Ik had toen een fiets voor tien euro!

FIETS KOPEN DOE JE TEGENWOORDIG ONLINE

Gelukkig is er nu de online fietsenwinkel. Daar kun je te kust en te keur gaan: kinderfietsen, herenfietsen, damesfietsen, elektrische fietsen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Voor mij ging er een wereld open, toen ik via het internet voor het eerst naar een herenfiets speurde. Tjonge, wat een keus en van elk type, soort etc. De fietsen waren met allerlei nieuwe snufjes uitgevoerd, die we nu heel gewoontjes vinden. En ook waren de fietsen op een geweldige manier geïnnoveerd. Met snufjes en innovaties bedoel ik dan bijvoorbeeld de mountainbike, die is uitgevoerd met meer dan 30 versnellingen. Dat was voor mij echt nieuw! Of zo'n bakkersfiets met een bakkersmand voorop. Die waren toch ooit voor bakkers bedoeld? Ach, u weet wel wat ik bedoel. Mijn nieuwe fiets heb ik gekocht bij fiets-zaak.nl. Deze werd de volgende dag bij mij thuis afgeleverd, ik betaalde geen verzendkosten en hoefde alleen nog maar even de trappers en het stuur goed vast te draaien. Wat wil je nog meer?

KLIK OP DE AFBEELDING OM DEZE FIETS TE BEKIJKEN

 

Article Statistic
Posted in : Vervoer en transport
Tags:
Comments so far : Comments Off on Waar zullen we dit keer een nieuwe fiets kopen?

Comments are closed.

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact