Bedrijf toevoegen | Adverteren

Zoekmachine optimalisatie No cure No Pay. Betaal pas bij resultaat!

GB-Waardering

Als je een website hebt of beheert, word je door organisaties of individuen benaders die je hun diensten voor zoekmachine marketing zullen aanbieden. Zoekmachine marketing of search engine marketing is iedere soort activiteit die tot doel heeft om bezoekersverkeer van een zoekmachine naar een andere website te leiden. Er bestaat vaak verwarring tussen de twee disciplines van zoekmachines. Zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine advertenties (SEA). Hoewel ze allebei te maken hebben met zoekmachinetoepassingen, zijn hun werkwijzes en doelstellingen zeer verschillend.

 

Zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimization (SEO is bedoeld om de positie van je website te verbeteren in de resultaten van een zoekmachine-opdracht naar een reeks zoekwoorden waar je je op wilt richten. Ook het optimaliseren van je eigen pagina valt onder deze definitie: je maakt je site aantrekkelijk voor zoekmachines en moedigt daarnaast andere sites aan om naar jouw site terug te linken.

Zoekmachine advertentie (SEA) zijn advertenties die zoekmachinebezoekers te zien krijgen wanneer ze een bepaalde serie zoektermen intikken op een zoekmachine. Meestal zijn deze reclamecampagnes gebaseerd op een betaal-per-klik-model, waar je een vast bedrag betaalt bij iedere keer dat er op je advertentie geklikt wordt.

 

Succes met het optimaliseren van je website.

Met vriendelijke groet,

Het team van 

www.responsivewebdesignbureau.nl

Wilt u meer weten over zoekmachine optimalisatie van Responsive Webdesign Bureau, u vindt het in de rubriek zoekmachine optimalisatie

 
Article Statistic
Posted in : Marketing
Tags:
Comments so far : Comments Off on Zoekmachine optimalisatie No cure No Pay. Betaal pas bij resultaat!

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact