Bedrijf toevoegen | Adverteren

Goede kapper Amsterdam – misschien wel de beste kapper!

GB-Waardering

 

Kapper Amsterdam nodig? LysandroCicilia hairstyles kapper Amsterdam is een professionele kapper in Amsterdam waar kwaliteit voorop staat. De beste service, vakkennis en volledig persoonlijke aandacht maken het de beste keus als je een exclusieve kapper in Amsterdam zoekt. Je zoekt gewoon een goede kapper in Amsterdam? Een kapper die je blind kunt vertrouwen en die wel snapt wat je wilt? Bij ons vind je deze kappers: aan de Reguliersgracht bij de Utrechtsestraat. Je wilt toch gezond haar en een strakke, misschien wel totaal nieuwe look? Kom bij ons en laat je verwennen.

Wij hebben een prachtige salon in hartje centrum en daar werken zij altijd met de volledige aandacht voor jouw wensen: klant per klant, minimaal een uur per afspraak. Altijd met advies, aandacht en met een lach! Daarom werken wij alleen opafspraakKlik hier voor het online aanvragen van een afspraak, of bel direct: 020-7531942

Voor de prijzen klik je hier (en let op! Van dinsdag tot en met vrijdag vóór 17.00 uur is er korting voor studenten tot 26 jaar en jongeren).

LysandroCicilia hairstyles
Reguliersgracht 95
1017 LN  Amterdam
020-7531942

Openingstijden van de haarsalon:

maandag  gesloten
dinsdag  09.30 – 19.00
woensdag  09.30 – 21.00
donderdag  09.30 – 21.00
vrijdag  09.30 – 19.00
zaterdag  09.00 – 16.30
zondag  gesloten

De gepassioneerde stylisten van deze spectaculaire Amsterdamse kapper toveren een glimlach op jouw gezicht. Samen met jou gaan wij opzoek naar de perfecte look. Geheel naar jouw wens natuurlijk. De look waar jij blij van wordt, zodat wij voor jou de absolute nummer 1 kapper Amsterdam zijn! LysandroCicilia hairstyles kapper Amsterdam is bovendien dekapper in Amsterdam waar je ook ’s avonds terecht kan tot 21:00.

Voor een sfeervolle en ontspannen bezoek aan een kapper in Amsterdam zit je bij ons goed. Laat jezelf volledig in de watten leggen door het vakbekwame kapperspersoneel. Als kapper in Amsterdam vinden wij kwaliteit belangrijk. Zo kom jij goed voor de dag en houden wij de reputatie van beste kapper van Amsterdam hoog.

Bij LysandroCicilia hairstyles kapper Amsterdam kun je terecht voor al je kappersbehandelingen, zoals knippen, wassen, föhnen, uitgroei kleuren, highlights, metamorfose, blonderen, maar ook voor o.a. een manicure behandeling. Uiteraard incl. de beste service en toonaangevende producten. Wat wij doen is als kapper Amsterdam een exclusieve look geven. Bekijk nu het aanbod en de prijslijst en maak direct een afspraak.

Nog steeds geen goede kapper Amsterdam gevonden? Breng dan een bezoek aan de beste kapsalon Amsterdam Centrum. De professionele topstylisten van LysandroCicilia hairstyles kapper Amsterdam zijn je graag van dienst! Ben jij toe aan een knipbeurt, styling, wassen en föhnen of ben je op zoek naar een volledige metamorfose? Wordt het tijd voor een nieuw kapsel, wil je je haar laten kleuren of wil je eindelijk eens highlights? Misschien ben je niet tevreden met je huidige kapper in Amsterdam?

Top kapper Amsterdam

Wacht niet langer en maak direct een online afspraak bij de gezelligste kapper uit Amsterdam en vraag naar een persoonlijk advies en handige tips door een van onze Amsterdamse kapper professionals of maak je eigen wensen kenbaar bij deze kapper in Amsterdam.

Afspraak maken? Vanuit deze top kapper Amsterdam weer met een frisse look inlopen? Klik hier voor het online aanvragen van een afspraak, of bel direct: 020-7531942.

Article Statistic
Posted in : Beauty en verzorging
Tags:
Comments so far : Comments Off on Goede kapper Amsterdam – misschien wel de beste kapper!

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact