Bedrijf toevoegen | Adverteren

Kids-Tube.nl

GB-Waardering
Kids-Tube.nl
Voor de kinderen (en ouders) is Kids-Tube.nl werkelijk een uitkomst! Op de website staan honderden kinderfilmpjes overzichtelijk weergeven in verschillende rubrieken. De website is natuurlijk kindvriendelijk en enkel voorzien van Nederlandstalige kinderfilmpjes.

Naast het aanbod kinderfilmpjes van o.a. Dora, de Smurfen, Teletubbies en andere favoriete karakters is het ook mogelijk om populaire kinderliedjes af te spelen via Kids-Tube.nl. De kinderen zullen zich uren vermaken met de collectie kinderfilmpjes. Neem snel een kijkje op Kids-Tube.nl om kennis te maken met het het filmaanbod.

Kids-Tube.nl Dora filmpjes
Kinderliedjes K3 liedjes

Geplaatst via ip adres: 84.104.115.226

Article Statistic
Posted in : Kinderen
Tags:
Comments so far : Comments Off on Kids-Tube.nl

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact