Bedrijf toevoegen | Adverteren

wesley

GB-Waardering
wesley
Het punt is dat verschillende van de Gold Fixing Libor bevestiging, waarin enkele grote banken daadwerkelijk kartel-achtige regelingen en manipulaties werden gedetecteerd. Duren de overgedragen instellingen werden veroordeeld tot een record boete 1,7 miljard euro betalen.

Toch heeft de doorgewinterde handelaar waargenomen buiten de bevestigingsmethode van de gewone. Verdachte maakt hem de ernst van prijsbewegingen in kritieke situaties. Achter, dus zijn gissing, grote banken zou kunnen worden in een pact met hedge funds, die de goudprijs in de “gecoördineerde acties” op de termijnmarkten te

degoudkoers.com

Geplaatst via ip adres: 81.215.129.170

Article Statistic
Posted in : Financieel
Tags:
Comments so far : Comments Off on wesley

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact