Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

laarzen online

GB-Waardering
laarzen online
Sendra bestaat al ruim 100 jaar en toch blijft dit merk verrassend modern. De naam komt van Andrès Sendra, de man die in 2013 met dit alles begon. Sendra is een Spaans bedrijf en misschien komt het dus wat vreemd op u over dat de stijl vooral western is. Wel, het idee van de heer Sendra is ontstaan na een reis naar de VS. De stijl die hij daar zag stond hem wel aan en al snel leerde de heer Sendra hoe hij echte cowboy laarzen kon maken. Zo kwam er na korte tijd een nieuw merk op de Spaanse markt: Sendra. Hij is werkelijk met niets begonnen en heeft een uiteindelijk een groot bedrijf neergezet.
laarzen online

Geplaatst via ip adres: 117.197.130.183

Article Statistic
Posted in : Webwinkel
Tags: ,,,,,,,
Comments so far : Comments Off on laarzen online

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact