Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Wonen MVM Rotterdam

GB-Waardering
Wonen MVM Rotterdam
Met vrij uitzicht aan de voorzijde naar de Boezemvliet, gemoderniseerde 5-kamer tussenwoning met tuin op het westen gesitueerd op 140m² eigen grond. Begane grond: Entree/hal met meterkast, garderobe ruimte en toegang tot de woonkamer. De woonkamer met vrij uitzicht naar de Boezemvliet is ingericht met een sfeervolle openhaard en staat direct in verbinding met de keuken en tussenhal met toiletruimte en trapopgang. De keuken heeft veel licht toetreding door een grote glazen pui en is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur, verlaagd plafond met inbouwspots en een loopdeur naar de zonnige ach
Eengezinswoning te huur Puttershoek

Geplaatst via ip adres: 109.37.249.227

Article Statistic
Posted in : Woning en Tuin
Tags: ,,,
Comments so far : Comments Off on Wonen MVM Rotterdam

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact