Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Webgenerator

GB-Waardering
Webgenerator
Geef klanten de keuze van een tekst versie van je e-mail marketing materialen of een HTML-versie. Klanten kunnen kiezen voor de optie die zij de voorkeur geven wanneer ze zich aanmelden voor uw nieuwsbrief. Plain text versies hebben geen grafische mogelijkheden, zodat klanten met een tragere verbinding of overactieve spamfilters deze optie mogelijk meer waarderen.

Vergeet niet dat e-mail marketing niet beperkt blijft tot een nieuwsbrief. Nieuwsbrieven bevatten algemene informatie voor iedereen op uw lijst, maar u kan ook specifieke e-mails naar geselecteerde ontvangers sturen.

Webgenerator Professionele nieuwsbrief maken

Geplaatst via ip adres: 109.131.176.199

Article Statistic
Posted in : Marketing
Tags: ,
Comments so far : Comments Off on Webgenerator

Comments are closed.

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact