Bedrijf toevoegen | Adverteren

geraffineerde suikers

GB-Waardering

geraffineerde suikers

geraffineerde suikers
Ben je verslaafd aan suiker?
Suiker is de femme fatale van het voedsel ter wereld. Gelijke delen verleidelijk en kwaad, het fluistert lieve woordjes om onze smaakpapillen en doet vervolgens haar schade als het eenmaal glijdt langs onze lippen. Het is in verband gebracht met obesitas en diabetes, zou kunnen worden kankerverwekkende en het zou zelfs ons dom.
Ondanks dit, zijn we vertrokken smeken om meer van het zoete spul zelfs terwijl het heeft zijn sluwe manier met ons. Maar als deze schurk du jour sloop zijn weg naar de voorheen gezonde voeding, werd het op heterdaad betrapt in alles, van brood tot saus verspreidt en is op openbare rechtszitting sinds die tijd.
Is het inherent slecht of gewoon lege calorieën die we eten te veel van? Dit is het onderwerp van een luidruchtige proces, met deskundigen even pillorying of de verdediging van haar saccharine charmes.
Het giftige is, belast het graag drank, riep een groep van vooraanstaande onderzoekers. Suiker is niet het probleem. In feite, we eten minder van dan waren we 30 jaar geleden, Australische deskundigen betwist, in dit controversiële en sterk uitgedaagd claim. Het probleem is dat suiker put leptine – onze verzadigend hormoon – en dat betekent dat we niet weten wanneer we genoeg gehad, betoogde dr. Tony Goldstone van het Imperial College in Londen. Het is prima als het in matige hoeveelheden, tegengegaan het ministerie van Volksgezondheid en ouder.
advertentie
Maar de vraag is altijd in welke dosering is een stof gaan van zijn onschadelijk voor schadelijk? Hoeveel, vroeg Gary Taubes, auteur van Why We Get Fat, moeten we consumeren voordat dit gebeurt?
Terwijl deskundigen blijven op die vraag bat, sommige stel voor dat we onze eigen standpunt in te nemen over de kwestie.
In haar recente boek, ik Sugar Quit, Sarah Wilson daagt lezers een acht weken durende suiker detox als een experiment in de manier waarop suiker afhankelijk we zijn geworden en om het effect het is heeft op ons lichaam en leven te zien.

Ga naar de website

Deze post is geplaatst via ip adres: 77.163.11.55.

Hoger in Google?geraffineerde suikers

Article Statistic
Posted in : Computer en Internet
Tags:
Comments so far : Comments Off on geraffineerde suikers

Comments are closed.

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact