Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Cambridge Dieet

GB-Waardering

Cambridge Dieet

Cambridge Dieet
Het wetenschappelijke kant van het verhaal

Nu, al zie ik een paar van jullie je hoofd schudden, hoe kun je uiteindelijk ervan leven, terwijl weinig voedsel wordt gegeten zonder u de hele tijd honger krijgt? Nou, dit is waar het interessant wordt…

We weten allemaal dat als je te veel je eet lichaam verandert alles dan omzet in vet en dat als je te weinig eet je lichaam dit verbrand.

Tijd om een beetje meer wetenschappelijke uitleg, als ik aankan!

De kern van het Cambridge dieet is om je lichaam in een toestand genaamd ketose te zetten. Het is erg simplistisch gesteld is als je wilt leven van je lichaamsvet alleen. Om dit te doen moet je af van alle koolhydraten. Zodra je dit bereikt, zul je geen trek meer hebben.

Het duurt ongeveer vier dagen om dit te kunnen bereiken, en deze dagen zijn vrij hels. Dit komt omdat je lichaam heeft een beetje paniek zaait, en wanhopig opzoek is naar voedsel uw voorraad aan te vullen. Dat betekent eerlijk gezegd dat je vrij veel honger de hele tijd.

Mijn tip, hou jezelf bezig en drink koolzuurhoudend water die helpt om je te vullen. En als dit niet lukt, ga dan vroeg naar bed! Maar zodra deze dagen voorbij zijn, zijn dingen een stuk makkelijker.

Nog een ding, terwijl dit allemaal aan gaande is, is het verstandig dat je helemaal geen koolhydraten meer eet. Zodra je honger hebt en uit ketose komt. Als je moet eten, gun jezelf een kleine hoeveelheid eiwitten. Dit was hoe ik door deze vroege dagen doorkwam, het eten van een kleine hoeveelheid tonijn of garnalen.

In het weekend heb ik ook een traktatie en een beetje kip in de avonduren. Ik heb een halve kippenborst op zaterdag en de andere helft op zondag.

Ga naar de website

Deze post is geplaatst via ip adres: 77.163.11.55.

Hoger in Google?Cambridge Dieet

Article Statistic
Posted in : Computer en Internet
Tags:
Comments so far : Comments Off on Cambridge Dieet

Comments are closed.

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact