Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Cambridge Dieet

GB-Waardering

Cambridge Dieet

Cambridge Dieet
Ik ben al 1 maand bezig met het Cambridge dieet en ik 2 kilo afgevallen …. Ik ben het mee eens dat het extreem is, omdat het NIET is toegestaan dat je ​​iets anders dan de cambridge maaltijden en water eet en drinkt … het dieet leert je niet de redenen achter je eetpatroon, maar om voedsel gescheiden te houden kan het wel eens helpen om je te realiseren waarom je ouder bent dan jouw gewicht.
Ik heb me gerealiseerd dat ik alsnog zou eten, zelfs al heb ik mezelf volgegeten, alleen maar omdat het eten lekker smaakt. Daarom ik ben te dik voor mijn zijn.
Het beperken van calorieën naar 400 calorieën per dag is slecht voor je! Ieder mens heeft een bepaalde aantal calorieën die aanbevolen is voor een gezonde leefwijze. Je loopt het risico jouw lichaam in honger-en je risico ondervoeding, uitdroging, spieratrofie, anemie, gevoeligheid voor koude, verstoring van de menstruatie en vruchtbaarheid te krijgen etc etc. ..
Je zult alleen heel veel afvallen, maar geen gezonde leefwijze opbouwen, en daarom zijn extreme diëten zoals deze niet duurzaam. Gezonde Gewoontes winnen de race!
Ik ben al op dit dieet bij verschillende gelegenheden, op elk van de resultaten zijn zeer snel. Ik zou echter adviseren dat dit dieet moet wordt vermeden. Zelfs als u een kleine kans op een eetstoornis heeft.
Ik ging 6 weken geleden op dit dieet met 5,7 ik was 12st7. Ik ben nu 10 st 12 en heel gelukkig. Het maakt zal de macht te grijpen, hoewel ik heb geen honger, Het is mij geleerd hoe veel emotionele en verveling eten ik heb waardoor ik overgewicht in de eerste plaats!

Ga naar de website

Deze post is geplaatst via ip adres: 77.163.11.55.

Hoger in Google?Cambridge Dieet

Article Statistic
Posted in : Computer en Internet
Tags:
Comments so far : Comments Off on Cambridge Dieet

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact