Bedrijf toevoegen | Adverteren

modelbouw

GB-Waardering

modelbouw

modelbouw
Modelbouw voor de kleine beurs! Oorspronkelijk begonnen als verkoopadvertentie op het Plakkers, Inc! modelbouwforum ter financiering van datzelfde forum zijn we inmiddels doorgegroeid tot een webwinkel die zich bezighoudt met de in- en verkoop van “2e hands” modelbouwdozen en toebehoren.

Door onze producten in te kopen via particulieren kunnen we het merendeel van de producten tegen prijzen aanbieden die aanzienlijk lager liggen dan de winkeladviesprijzen hoewel daar natuurlijk wel tegenover staat dat we, doordat we niet inkopen via de “reguliere” kanalen in de vorm van groothandels, fabrikanten, etc, werken met een “op=op systeem”; als een product niet meer voorradig is, is de kans vrij groot dat dat product ook niet meer aangevuld zal worden!

Ga naar de website

Deze post is geplaatst via ip adres: 87.251.49.58.

Hoger in Google?modelbouw

Article Statistic
Posted in : Computer en Internet
Tags:
Comments so far : Comments Off on modelbouw

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact