Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Obesitas

GB-Waardering

Obesitas

Website: Obesitas

Obesitas
Van de mensen die overgewicht hebben heeft ongeveer 30 procent obesitas. Dus ongeveer 15 procent van de totale volwassen bevolking in Nederland heeft obesitas. Nederland telt ongeveer 12 miljoen volwassenen, dus bijna 2 miljoen volwassenen in Nederland hebben obesitas!

Nederland Slank is een revolutionair afslankprogramma. Gezond en verantwoord afvallen zonder pillen, injecties en shakes. Aan de hand van een bloedtest schrijven wij een programma speciaal gericht op je persoonlijke hormoonhuishouding. Wij leggen je uit wat je wel en niet mag eten, zonder je lichaam tekort te doen. Bereik je

Obesitas is Geplaatst door Bobby Hasebos via ip-adres 188.202.5.165.
Article Statistic
Posted in : Bedrijven, Links, Webwinkel
Tags:
Comments so far : Comments Off on Obesitas

Comments are closed.

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

Frozen Junior Bed-bank

Frozen Junior Bed