Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Dietiste

GB-Waardering

Dietiste

Website: Dietiste

Dietiste
Bij Nederland Slank werken diëtisten, maar geen gewone diëtisten. De vierjarige HBO opleiding leert haar studenten nog steeds een standaard verhaal dat neerkomt op “ieder pondje komt door het mondje”. Wij weten dat dieten voorschrijven aan de hand van deze vuistregel onzin is.

De dietiste van Nederland Slank leerde vanuit de praktijk dat bijna niemand zijn dieet kon volhouden. Met het programma van Nederland Slank is dat verleden tijd. Met Nederland Slank valt men niet alleen op gezonde wijze af, maar is het ook nog eenvoudig om vol te houden en eindelijk dat streefgewicht te behalen.

Dietiste is Geplaatst door Bobby Hasebos via ip-adres 212.238.86.208.
Article Statistic
Posted in : Bedrijven, Links, Webwinkel
Tags:
Comments so far : Comments Off on Dietiste

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact