Bedrijf toevoegen | Adverteren

Specialist in toegankelijkheid en mobiliteit voor woning en gebouw: hellingbaan, drempelhulp, oprijplaat, badkamer en toilet hulpmiddelen.

GB-Waardering


Bedrijfsnaam: EasyLivingProducts
Website: http://www.easylivingproducts.nl
Vestigingsplaats: Schoonhoven
Telefoon: 0182388622
logo ELP email

Specialist in toegankelijkheid en mobiliteit voor woning en gebouw: hellingbaan, drempelhulp, oprijplaat, badkamer en toilet hulpmiddelen.

Zolang mogelijk zelfstandig wonen is een wens van vrijwel alle ouderen en mensen met een functiebeperking. EasyLivingProducts is volledig gespecialiseerd in ontwikkeling en levering van hulpmiddelen waarmee de toegankelijkheid van en mobiliteit in woningen en gebouwen geoptimaliseerd kan worden. Onze producten, zijn praktisch, doeltreffend en vooral zeer betaalbaar. Ze zorgen voor een verbetering van de mobiliteit en daarmee van het leefcomfort voor velen.

Op het gebied van toegankelijkheid leveren wij een uitgebreid programma met de volgende producten: hellingbaan, platform voor hellingbaa

Bezoek de website: Specialist in toegankelijkheid en mobiliteit voor woning en gebouw: hellingbaan, drempelhulp, oprijplaat, badkamer en toilet hulpmiddelen.

IP adres van Petra de Groot: 188.202.93.89

Article Statistic
Posted in : Woning en Tuin
Tags: ,,,,,,,,
Comments so far : Comments Off on Specialist in toegankelijkheid en mobiliteit voor woning en gebouw: hellingbaan, drempelhulp, oprijplaat, badkamer en toilet hulpmiddelen.

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact