Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Wil ik mijn water hard of zacht?

GB-Waardering


Bedrijfsnaam: watergenius
Website: http://www.watergenius.be
Vestigingsplaats: Schaffen-Diest
Telefoon: 013 35 20

Wil ik mijn water hard of zacht?

Hard water is een minder gefilterde vorm van zacht water, bv het water uit de kraan. Het water uit je kraan mag dan wel al gefilterd zijn toch zitten er nog kalk bestanddelen, chemische substanties en zware metalen in. Het spreekt dan ook voor zich dat je die deeltjes niet in je koffie wilt zien drijven en gebruik moet maken van een waterfilter.

Bezoek de website: Wil ik mijn water hard of zacht?

IP adres van watergenius: 91.183.87.219

Article Statistic
Posted in : Woning en Tuin
Tags: ,,
Comments so far : Comments Off on Wil ik mijn water hard of zacht?

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

Frozen Junior Bed-bank

Frozen Junior Bed