Bedrijf toevoegen | Adverteren

Amsterdam Book Auctions

GB-Waardering
Amsterdam Book Auctions
Amsterdam Book Auctions organiseert ca. 6 veilingen per jaar die bezocht wordt door vele verzamelaars uit Nederland en de omringende landen. Voorts wordt er telefonisch en door middel van internet geboden vanuit de gehele wereld. Naast boeken worden tevens prenten, strips, affiches, kunst, antiek en fotografie geveild. De sfeer bij de veiling is ongedwongen, het bieden spannend en er zijn naast boeken vele andere verzamelwaardige items die onder de hamer komen. De kijkdagen en live-veiling vinden plaats op de Quellijnstraat 127 te Amsterdam. Iedereen is van harte welkom; de toegang is gratis.
Amsterdam Book Auctions De Aftersaleshop
Taxaties Contact

Geplaatst via ip adres: 213.93.232.128

Article Statistic
Posted in : Kunst en Kitsch
Tags:
Comments so far : Comments Off on Amsterdam Book Auctions

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact