Bedrijf toevoegen | Adverteren

portrettekening Lotte Hijkoop

GB-Waardering
portrettekening Lotte Hijkoop
Hallo! Mijn naam is Lotte Hijkoop. Ik woon in Rotterdam (Kralingen) en daar maak ik, met zeer veel plezier, zeer betaalbare portretten. Ik ben ook werkzaam voor mensen in heel Nederland, de portretten worden dan per post verstuurd tussen stevige kartonnetjes. Portretten zijn een uniek cadeau, het is de eenvoud van het potlood op het papier dat mensen ontroerd. Portretten in opdracht geven mij voldoening. Kijkt u snel op mijn site.
portrettekening fotogallerij
contact prijzen

Geplaatst via ip adres: 145.118.114.61

Article Statistic
Posted in : Bedrijven
Tags: ,,,
Comments so far : Comments Off on portrettekening Lotte Hijkoop

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact