Bedrijf toevoegen | Adverteren

Slijmbeursontsteking

GB-Waardering


Bedrijfsnaam: Doun-Doun
Website: http://www.anitagayet.nl
Vestigingsplaats: Boxmeer
Telefoon: 0485572359
3b047801

Slijmbeursontsteking

Nu precies 10 maanden geleden had ik in een keer een zere arm. In 1e instantie dacht ik dat ik verkeerd gelegen had of dat ik een verkeerde beweging had gemaakt. Ik schonk er verder niet zo’n aandacht aan. Nu moet je weten dat ik samen met mijn man een djembé school heb. Ik doe weer alles, speel volop djembe, geniet en ben al bijna vergeten dat ik ooit een slijmbeursontsteking had. Ik raad iedereen aan die last heeft van een slijmbeursontsteking waar dan ook in je lichaam om nu meteen gratis informatie op te vragen over deze fantastische methode. Je hebt niets te verliezen.

Bezoek de website: Slijmbeursontsteking

IP adres van Anita Gayet: 84.81.131.16

Article Statistic
Posted in : Gezondheid
Tags: ,,,,
Comments so far : Comments Off on Slijmbeursontsteking

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact