Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Byxanthe

GB-Waardering
Byxanthe
In mijn webshop vind U een selectie van handgemaakte sieraden waarvan er niet 12 in een dozijn passen. Elk sieraad is uniek en wordt slechts eenmalig vervaardigd. Alle sieraden zijn gemaakt met passie en liefde en ik hoop dat u dit voelt wanneer ze door u gedragen worden. Ik werk voornamelijk met onderdelen van sterling 925 zilver, bali sterling zilver of Thai Hill tribe zilver en met Swarovski elementen. Deze combineren het mooiste met handgemaakte kralen van diverse voornamelijk uit de U.S.A afkomstige glas kunstenaars. Ook maak ik regelmatig gebruik van mineralen in diverse vormen en mate
Byxanthe, sieraden gemaakt met pass Byxanthe-kettingen
Byxanthe-armbanden Byxanthe-oorbellen

Geplaatst via ip adres: 62.163.105.52

Article Statistic
Posted in : Webwinkel
Tags: ,,,
Comments so far : Comments Off on Byxanthe

Comments are closed.

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact