Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

lamineerapparaat

GB-Waardering
lamineerapparaat
Een lamineerapparaat of beter gezegd laminator wordt gebruikt voor het beschermen van documenten. Veelal worden de documenten blootgesteld aan vocht, slijtage, vuil of andere soorten vuiligheden. Een lamineerapparaat verstevigd het document behoorlijk tegen de genoemde vuiligheden. Het apparaat werkt met plastic sheets. Een document wordt geplaatst in het lamineerapparaat, daarover komt een plastic laag die het document beschermt. De plastic sheet is van binnen voorzijn van lijm die door druk of een hoge temperatuur aan het document gaat kleven. Het lamineerapparaat zorgt er vervolgens voor da
Lamineerapparaat

Geplaatst via ip adres: 83.82.196.78

Article Statistic
Posted in : Bedrijven
Tags:
Comments so far : Comments Off on lamineerapparaat

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact