Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Online fietsenwinkel Bikesplaza

GB-Waardering
Bedrijfsnaam: Bikesplaza
Website: http://bikesplaza.nl
Vestigingsplaats: Zoetermeer
Telefoon: 0793638300
logo2

Online fietsenwinkel Bikesplaza

Bikesplaza is de online fietsenwinkel van Zuid-Holland en omstreken. Voor een groot assortiment en een scherpe prijs zit u goed bij Bikesplaza. Bikesplaza levert verscheidene soorten herenfietsen, damesfietsen, kinderfietsen, mountain-bikes en racefietsen. Bikesplaza levert uitsluitend topmerken zoals Gazelle, Montego, BSP, Puch en anderen. Ook voor nieuwe scooters tegen aantrekkelijke prijzen kunt u terecht bij Bikesplaza. Kijk voor de laatste aanbiedingen op de webshop of in de showroom gevestigd in Zoetermeer.

Elektrische vervoermiddelen

Een scooter is natuurlijk reuze handig om je snel door het verkeer te bewegen. Een geduchte concurrent van de scooter zijn de elektrische city crossers die eveneens een zeer snelle verplaatsing bieden; een uitkomst die vooral handig is in drukke steden. Gebruik je een scooter vooral voor langere afstanden: de city crosser is er voor wie in een drukke stad woont en zich gemakkelijk & moeiteloos door het verkeer wil manoeuvreren. Je vindt alle mogelijke uitvoeringen bij: Personal Transporter.

Article Statistic
Posted in : Webwinkel
Tags: ,,,
Comments so far : Comments Off on Online fietsenwinkel Bikesplaza

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact