Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

De Kaarswinkel

GB-Waardering
De Kaarswinkel
De Kaarswinkel verkoopt alleen kaarsen die op een ambachtelijke manier vervaardigd zijn. Al onze kaarsen zijn handgemaakt. Doordat wij alle kaarsen zelf maken kost dat enige tijd, maar daardoor is elke kaars wel uniek en heeft elke kaars weer een andere uitstraling.

Doordat wij de kaarsen met veel aandacht en met de beste grondstoffen vervaardigen, kunt u bij ons terecht voor kwalitatief hoogstaande kaarsen. Als u een kaars via onze webwinkel besteld, heeft deze doorgaans meer branduren dan een machinaal gefabriceerde kaars. Dit komt door het toevoegen van extra stearine in onze kaarsen.

De Kaarswinkel – Allerlei kaarsen Vierkante kaarsen
Sierkaarsen grote kaarsen

Geplaatst via ip adres: 77.248.46.120

Article Statistic
Posted in : Woning en Tuin
Tags: ,,,
Comments so far : Comments Off on De Kaarswinkel

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact