Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

kopos

GB-Waardering
kopos
Kopos geeft cursussen voor iedereen, maar met een kwalitatief hoog niveau. De begeleiding hierbij is intensief. Het doel is om de cursisten in twee dagen tijd veel praktische handelingen en technieken aan te leren. De theorie kijkt op de achtergrond mee. De cursisten zijn tot nu toe zeer tevreden over de wijze van instrueren tijdens de cursussen. De reacties kunt u lezen op de website. De aandacht en het geduld worden bijzonder op prijs gesteld. Ik vind het belangrijk dat een cursist zich prettig voelt onder deze omstandigheden waarbij veel concentratie en invoelingsvermogen gevraagd worden.
Massage cursussen combineert de massagetechnieken
Het kneden van spieren op basis van acupressuur worden

Geplaatst via ip adres: 86.94.216.58

Article Statistic
Posted in : Onderwijs
Tags: ,,,
Comments so far : Comments Off on kopos

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact