Bedrijf toevoegen | Adverteren

Creatieve ondernemers

GB-Waardering

Netwerk creatieve ondernemers
Screensize is een netwerk dat het werk van zelfstandig ondernemers in de creatieve sector promoot. Wij zijn gevestigd in Rotterdam en we richten ons op opdrachtgevers in de Randstad. Vanuit een eigen netwerk van creatieve ondernemers legt Screensize contacten met opdrachtgevers. Daarna zorgen we voor een prettige samenwerking. Dit betekent dat we voor elke opdrachtgever wel de juiste persoon hebben en ook meedenken met de creatieve ondernemers in ons netwerk. Of het nu gaat om een grafisch vormgever, webdesigner, graffitikunstenaar, beeldend kunstenaar, fotograaf of filmmaker.

Article Statistic
Posted in : Bedrijven, Zakelijk
Tags: ,,,,,,
Comments so far : Comments Off on Creatieve ondernemers

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact